Er du på jakt etter en ny jobb?

La oss hjelpe deg videre i din karriere

Registrer deg Ledige stillinger

Velkommen til
BackUp Personell

Velkommen til BackUp Personell. Vi er et bemanningsselskap som dekker et bredt spekter av fagområder, inkludert rekruttering, administrasjon, økonomi, salg, og logistikk. Vi er alltid på utkikk etter dyktige kandidater, så vi oppfordrer deg til å registrere deg i vår CV-base.

Ledige stillinger

Oversikt over noen av våre ledige stillinger finner du her. Ta kontakt med oss om du har spørsmål.

Registrering av CV

Søke jobb hos BackUp

Når du skal søke jobb hos BackUp må du registrere deg i vår CV-base. Jo mer informasjon du registrerer, jo enklere er det å vurdere deg til aktuelle stillinger.

  • Registrer kontaktinformasjon

  • Registrer hvilke stillinger du ønsker og er kvalifisert for

  • Last opp CV og søknad

  • Last opp dokumentasjon på kvalifikasjoner og erfaring (attester/vitnemål/fagbrev osv)

Ønsker du senere å oppdatere din informasjon kan du logge deg inn på din profil.

Innkalt til intervju?

Det betyr at vi er interessert i å vite mer om deg.

Hver stilling krever utvalgte kvalifikasjoner, men også ulike personlige egenskaper. Vår oppgave er å finne den beste matchen mellom deg og de jobbene vi tilbyr.

Før du skal til intervju anbefaler vi at du forbereder deg på spørsmål om:

  • Dine erfaringer og kvalifikasjoner

  • Hva som motiverer deg og dine personlige egenskaper

  • Dine forventninger og ønsker til ny jobb

Etter intervjuet vil vi oppdatere relevant informasjon på din profil i vår CV-base og vurdere deg opp mot aktuelle stillinger.

Du fikk jobben. Hva skjer nå?

Når du blir ansatt hos en av våre kunder, vil vi gjennomføre en oppstartsamtale med deg. Dette gjør vi for å sørge for at du er godt forberedt til oppstart hos din nye arbeidsgiver.

Dersom du blir ansatt i BackUp for å jobbe hos en av våre kunder som trenger ekstra bemanning grunnet sykefravær, en arbeidstopp eller et større prosjekt som skal gjennomføres, vil du få muligheten til å vise frem ditt potensiale og samle ny erfaring. Din personalrådgiver i BackUp vil sørge for at du blir fulgt opp og ivaretatt under hele arbeidsforholdet.

I noen tilfeller oppdager våre kunder talenter de ikke vil gi slipp på, og mange av våre medarbeidere har fått tilbud om fast jobb i bedriften etter endt vikariat.

Uavhengig om det er en fast eller midlertidig stilling kan du være trygg på at BackUp vil gjennomføre prosessen på en profesjonell og ryddig måte.

Våre tjenester